Notícies

CARTA DE CERVESES D'ARREU DEL MON

Tenim una carta de cerveses variada per a tots els gustos.

  Barril - Torrades - Rosses - Negres - Trapistes - Afruitades

Renovació constant

 

18/07/2017

Noticies Manlleuet - facebook

Aquí !!! 

        Tot el que passa pel Facebook al Manlleuet ........

 

28/12/2017

"St.Bernardus Christmas Ale" al tirador rotatiu del Manlleuet

St.Bernardus Christmas Ale, 10%, cervesa belga de Nadal de color fosc intens i una escuma beig cremosa i gruixuda 
La cervesa escollida per aquestes festes 

Aroma de fruites fosques, un intens component a caramel, traces de fruita seca, un toc torrat. Un perfum dolç en general, però amb detalls elegants.

Un sabor ple, suau i complexa, amb una olor afruitada. És una cervesa de temporada, elaborada anualment durant el període de  vacances. Les llargues nits d'hivern són moments perfectes per assaborir aquesta cervesa amb o sense amics i gaudir del seu sabor únic i complex i el seu sabor posterior.

 

08/12/2017

Els Concerts del Manlleuet

Diumenge dia 3 de desembre a les 6 de la tarda

DUETU

La musica tradicional catalana i la composició pròpia troben el seu espai a Duetu (amb Coloma Bertran, violí, i Marc del Pino, acordió). La riquesa musical del seu repertori té origen en la música tradicional catalana i europea i es basa en el joc d’harmonies i contracants melòdics. La posada en escena és emocionant i convida a entrar en un món de sonoritats ancestrals.

29/11/2017

Oh, benvinguts, passeu passeu!

 

 

EL MANLLEUET estem a la plaça 

Ja ho veieu, ja fa dos any que ens hem traslladat! El Manlleuet ha aterrat a la Plaça Fra Bernadí, ben bé al centre neuràlgic de Manlleu, per estar així més a prop de la festa i la xerinola. 

El dia 14 d'abril de 2015 varem obrir el nou local, permet donar servei a més persones i fer-ho en diverses sales i espais per poder oferir diversos graus d'intimitat segons el públic i les propostes gastronòmiques exixtents.

 

16/12/2017